Maak je reclamebord zichtbaar met ledverlichting

Wat heb je aan een reclamebord als het niet zichtbaar en leesbaar is? Vooral in de winterperiode verliest een reclamebord zijn potentieel wanneer het vroeg donker is. Maar dat probleem is simpel op te lossen door ledverlichting op te hangen. Een Led-breedstraler of floodlight kan zo het bereik van een reclamebord opnieuw tot zijn maximumcapaciteit brengen. 

Waarom zou je ledverlichting kiezen voor je reclamebord? 

Ledverlichting voor reclameborden heeft vele voordelen voor je bedrijf. Een zichtbaar reclamebord is zeker een must als je wil dat je waar voor je geld krijgt. Je reclamebord of banner verliest anders een deel van zijn bereik wanneer het donker wordt. Voorbijgangers worden niet meer aangetrokken door het paneel en lopen of rijden zomaar voorbij. Door een licht te installeren bovenaan het reclamebord/banner, trek je de aandacht van de voorbijganger en dat is dan weer gunstig voor je organisatie. Ledverlichting boven je reclamebord zorgt voor een betere leesbaarheid en biedt volgende voordelen waar je als bedrijf kan van profiteren:

  • Minder energieverbruik: Een led voor reclameborden verbruikt minder energie dan een standaardverlichting. Een halogeenlamp heeft namelijk meer energie nodig dan een ledlamp.
  • Duurzaamheid: De keuze van ledverlichting voor je reclamebord is ook duurzamer dan standaardverlichting. Doordat een ledlamp minder energie verbruikt maar toch dezelfde lichtsterkte kan weergeven, kan een ledlamp 50 keer langer mee dan een gewone gloeilamp. 
  • Geen tijd nodig om op te warmen: Waar een standaardlamp opwarmtijd nodig heeft om tot de juiste lichtsterkte te komen, geeft een ledlamp zoals de led-breedstraler meteen de juiste sterkte en kleur weer. 
  • Lage kost: Met een led voor reclameborden kan je de kosten drukken door het minimale energieverbruik en de lange levensduur.

Een gewoon licht voor reclameborden/banners kan risico’s met zich meebrengen. Met ledverlichting kan je die risico’s minimaliseren.  Een ledlamp bevat namelijk geen schadelijke stoffen die een gevaar kunnen vormen mocht die breken. Het risico op brand is bijna nihil en is te danken aan de niet-bestaande opwarmtijd.  De temperatuur van de ledlamp blijft laag gedurende de hele gebruiksperiode, in tegenstelling tot een gloeilamp. De ledlampen zijn ook schokbestendig en kunnen dus tegen een stootje. Schade door een storm of andere weersomstandigheden komt zelden voor. 
Een led voor reclameborden is dus veilig en bovendien ook nog eens milieuvriendelijk, wat in deze maatschappij altijd mooi is meegenomen.  

Welke ledverlichting is geschikt voor reclameborden? 

Een led-breedstraler of led floodlight is voor reclameborden een uitstekende keuze. Die lamp kan een grote omgeving verlichten, zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om een led-breedstraler te installeren aan een oppervlakte, zoals aan een muur of op de grond. Bij de ledlampen kan je ook  een instelbare arm aankopen. Met die instelbare arm kan je zelf kiezen in welke richting je het licht projecteert.

Enkele opties die wij aanbieden:


Ledverlichting bestellen voor je reclamebord/banner?

Ben je op zoek naar de geschikte ledlamp om je reclamebord te verlichten, neem zeker eens een kijkje op deze pagina. Heb je vragen of wens je meer informatie, aarzel niet om TotalLed te contacteren via info@totalled.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×