Wie zijn wij

TotalLed is een jong en innoverend bedrijf dat zich focust op de verlichtingstechniek in een zakelijke omgevingen. Hier richten we ons op functionele verlichting voor allerlei soorten werkplaatsen (loodsen, stallen, outdoor, burelen,...). We maken gebruik van een online verkoopkanaal waarbij we zoveel mogelijk informatie op 1 plaats willen bundelen zodat de klant vanop afstand zonder twijfel de geschikte verlichting online kan bestellen. Omdat TotalLed bestaat uit een team van gedreven jonge mensen met een technische achtergrond opvlak van elektriciteit en verlichting kan je altijd bij ons terecht met jouw specifieke vraag.

Ons team

Ons team bestaat uit jonge gedreven mensen. Onze lichtexperts zoeken steeds naar de meest geschikte lichtoplossing voor jouw toepassing. Zo kan je altijd genieten van de beste en meest innovatieve led-verlichting.

Wie zijn onze klanten

Bij TotalLed richten we ons bewust op een specifieke klantengroep in de verlichtingssector. Ons team bevat uitsluitend technische mensen die specifiek de nadruk leggen op energie-efficientie en lichtverdeling in uw ruimte. Door minder aandacht te schenken aan het design en uitzicht van de armatuur willen we uitblinken op vlak van energieprestaties en lichtverdeling. Onze klanten zijn zowel particulieren als professionelen die elk hun korting ontvangen, op maat van hun bestelling. Ben je een zakelijke partner of doorverkoper en wens je grote hoeveelheden te bestellen, neem dan zeker contact met ons op voor jouw prijs op maat.

Wat doen TotalLED voor jou

TotalLED streeft er naar om je zo goed mogelijk te begeleiden bij de keuze van de juiste verlichting. Door gebruik te maken van onze online terugverdientijdcalculator zie je meteen hoeveel er per jaar kan uitgespaard worden door over te stappen naar led. Daarnaast geven we je talrijke tips waardoor je met een gerust hart de juiste verlichting kan kiezen. Ook na het aanschaffen van je verlichting kan je bij Totalled terecht voor hulp en service.

Wat doen TotalLED voor jou
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×